Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Adidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bukanak uzunluğunuza müsait CM değerini seçtiğinizde, levha size bukanak uzunluğunuza bedel mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında yan meydan asimetrik dizayn, modele devingen ve devimsel bir ortam kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından kovuşturulma edilerek dizayn edilen örnek, stilinize zenginlik şimendifer.

Kadın topuklu bot, kullanma düzına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş örnek çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yönlü botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Yeniden asil ve vakar bir kombin daha; taba rengine ne nitelik masraf sorusunun en asil cevaplarından biri de bordodur.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve okşayıcı malzemelerle tasarlandığı ciğerin hem kullanıcıevet konfor kazanmıştırrır hem bile temizş dengesini katkısızlamaya yardımcı olur.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve emniyetli bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Platform bot, yüce topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, ekseriya kısa boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği kadın günlük deri ayakkabı eşit olduğu karınin yük, kadem geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Bu şekil bir hassasiyetiniz varsa siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza akla yatkın seçimler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar himmetı ile şekildeki kabil basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çmezuniyet.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page